نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

توپک پنیری

اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌دهیم این بار غذای جدیدی به اسم توپک پنیری را درست کنید. این غذا با چند روش تهیه می‌شود و هر کدبانویی برای درست کردن آن، ذائقه و سلیقه خود را در نظر می‌گیرد. این غذا را می‌توانید به عنوان فینگر فود و پیش غذا برای سفره پذیرایی خود در مهمانی‌ها تهیه کنید. برای اینکه بتوانید با سلیقه خودتان فینگر فود توپک پنیری را درست کنید، این چند روش را پیشنهاد می‌دهیم.

روش اول طرز تهیه توپک پنیری

برای درست کردن توپک پنیری با روش اول می‌توانید از پنیر چدار یا پنیر سوخاری استفاده کنید. سایر مواد لازم برای پخت این غذا عبارت است از:

  • سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  • آرد سوخاری: یک فنجان
  • آرد ذرت: یک فنجان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پنیر چدار: ۲۰۰ گرم
  • پودر زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: به مقدار کافی
  • پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار کافی

برای تهیه توپک پنیری باید به صورت زیر عمل کنید:

  • ابتدا سیب زمینی‌ها را بخارپز کنید و پوست بگیرید و سپس با گوشتکوب له کنید. سپس به آن مقداری پودر زیره سبز، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز هم اضافه کنید. اگر می‌خواهید سردی سیب‌زمینی را از بین ببرید، حتما از پودر فلفل و زیره سبز استفاده کنید.
  • فلفل سبز و پیازچه را خرد کنید و داخل سیب زمینی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد، یکدست با هم ترکیب شوند.
  • از خمیر درست شده به اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دست پهن کنید. مقداری پنیر چدار یا پنیر پیتزا وسط آن قرار دهید و آن را ببندید و به صورت توپ گرد درآورید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. در ظرف دیگری آرد سوخاری و آرد ذرت را بریزید.
  • داخل ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود.
  • از توپک‌های پنیری بردارید و داخل آرد غلت دهید و بعد در مایع تخم‌مرغ بزنید. مجددا توپک‌ها را در آرد سوخاری و آرد ذرت بغلتانید.
  • حالا این توپک‌ها را در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
  • برای اینکه روغن سرد نشود، توپک‌ها را با فاصله داخل آن بیندازید.
  • چند دستمال کاغذی داخل یک بشقاب قرار دهید و توپک‌ها را بعد از سرخ شدن داخل آن بگذارید تا روغن اضافه آن‌ها جذب شود.

روش دوم دستور پخت توپک پنیری

در این روش هم برای درست کردن فینگر فود توپک پنیری به پنیر چدار یا پنیر پیتزا نیاز دارید. سایر مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:

  • آرد گندم: یک فنجان
  • پودر سوخاری: ۲ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا: ۲۲۰ گرم
  • شیر: یک چهارم فنجان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • سس کچاپ: نصف فنجان
  • روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار کافی

برای طرز تهیه توپک پنیری در روش دوم به صورت زیر عمل کنید:

  • ابتدا پنیر موزارلا را به صورت مکعب‌های ۲ سانتی‌متری برش بزنید و در کنار هم قرار دهید.
  • تخم‌مرغ را در یک ظرف بشکنید و حسابی هم بزنید و بعد شیر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  • آرد گندم و پودر سوخاری را در یک ظرف با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  • در این مرحله باید مکعب‌های پنیر موزارلا را در آرد غلت دهید و سپس داخل مایع تخم‌مرغ بزنید. دوباره آن را در پودر سوخاری غلت دهید.
  • داخل ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شوید و سپس مکعب‌های پنیر را در آن قرار دهید تا سرخ شود. حدود یک دقیقه طول می‌کشد تا توپک پنیری شما طلایی رنگ شود. در آخر می‌توانید این توپک‌ها را با سس کچاپ میل کنید.

روش سوم طرز تهیه توپک سیب زمینی با پنیر پیتزا

اما در این روش باز هم می‌توانید مثل روش اول از سیب زمینی استفاده کنید. برای درست کردن این غذا به مواد نیاز دارید:

  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • پنیر پیتزا: به مقدار کافی
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار کافی
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به مقدار کافی

حالا برای طرز تهیه فینگر فود توپک پنیری به صورت زیر عمل کنید:

  • سیب زمینی را رنده کنید و تخم‌مرغ را داخل آن بشکنید. فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. اگر مواد کمی شل بود به آن کمی آرد گندم اضافه کنید.
  • به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و کف دست پهن کنید. از پنیر پیتزا بردارید و روی آن قرار دهید و خمیر را ببندید و گرد کنید.
  • توپک‌ها را در آرد سوخاری غلت دهید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • سپس روغن را روی حرارت داغ کنید و توپک‌های پنیری را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید از همه طرف برشته و طلایی شود.

روش چهارم طرز تهیه توپک پنیری

برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • مرغ: ۲۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا: به مقدار کافی
  • سویا سس: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر سوخاری: به مقدار کافی
  • فلفل سیاه، زردچوبه و نمک: به مقدار کافی

دستور پخت توپک پنیری با مرغ به صورت زیر است:

  • ابتدا سیب زمینی را بخارپز و بعد آن را رنده کنید.
  • مرغ را هم بخارپز کنید تا طعم آن حفظ شود.
  • مرغ پخته را با پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و له کنید و بعد سیب زمینی رنده شده را با سویا سس، نمک، زردچوبه و فلفل ترکیب کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • تخم‌مرغ را بشکنید و حسابی هم بزنید. در ظرف دیگر هم پودر سوخاری بریزید.
  • داخل ماهیتابه روغن ریخته و از مایع به اندازه یک گردو بردارید و کف دست صاف کنید. سپس مقداری پنیر پیتزا داخل آن قرار دهید و خمیر را ببندید و ابتدا در پودر سوخاری غلت دهید و سپس به مایع تخم‌مرغ بزنید و دوباره داخل پودر سوخاری غلت دهید.
  • حالا توپک پنیری را در روغن داخل قرار دهید تا طلایی شود.

شما می‌توانید این غذا را با سس کچاپ و کاهو میل کنید.

نکات آخر

  • برای طرز تهیه توپک پنیری می‌توانید از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به سلیقه خود استفاده کنید.
  • برای سرخ کردن باید روغن داغ باشد و زمانی که توپک‌ها در روغن انداخته شد، حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
  • برای طرز تهیه فینگر فود توپک پنیری می‌توانید به جای گرد کردن خمیر، آن را به صورت لوله‌ای نیز ببندید و در روغن سرخ کنید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *